Wouter Nieuwenhuize neemt Piet de Wit Keukens over

Piet en WouterWij zijn blij dat we kunnen aankondigen dat Wouter Nieuwenhuize als nieuwe eigenaar Piet de Wit Keukens in Zeist voort zal zetten.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de keukenbranche heeft Piet de Wit een onschatbare erfenis achtergelaten, waarbij hij talloze ideeën en ontwerpen heeft omgezet in prachtige keukens. Zijn passie voor het ontwerpen en vervaardigen van keukens, gecombineerd met zijn toewijding aan het delen van kennis en expertise, heeft hem een gerespecteerde naam gegeven in de wijde omgeving.

Vakmanschap in maatwerk

De keukenfilosofie van Piet de Wit Keukens, die de keuken beschouwt als het centrum van het huis, sluit naadloos aan bij de visie van Wouter Nieuwenhuize. Als ervaren professional in de sector begrijpt hij het belang van het betrekken van klanten bij het ontwerpproces en het creëren van keukens die niet alleen functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van de levensstijl en persoonlijkheid van de klant.

Totaal interieur

"Wij zijn trots op ons bedrijf en blij dat de knowhow van Piet de Wit ons vakmanschap zal versterken," verklaarde Wouter Nieuwenhuize. "Door deze nieuwe stap kunnen we ons verder ontwikkelen en onze klanten nog beter en completer bedienen. We kijken ernaar uit om samen met de collega’s keukens op maat te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste normen van comfort, kwaliteit en design."


Over Wouter Nieuwehuize

Wouter Nieuwehuize is sinds 13 jaar eigenaar van Nieuwehuize Bouw B.V. 

Oorspronkelijk gestart als eenmanszaak met expertise in verbouwingen, heeft Nieuwehuize zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een aannemingsbedrijf met diverse specialisaties van renovatie aan grachtenpanden in Utrecht tot aan moderne nieuwbouw. Wouter werkt nauw samen met een divers team van experts om ervoor te zorgen dat het interieur naadloos aansluit op zowel de architectuur als de functionaliteit van de woning, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing.