De stijlvolle jaren '50 SMEG keukenmachines

Een retro blikvanger in uw keuken

SMEG, een sieraad in uw keuken

In onze showroom staan ze te schitteren

Heeft u vragen? Bel gerust!

 

SMEG

Nieuwe stijliconen in de keuken
Stiekem houden we allemaal van het Italiaanse merk SMEG. De karakteristieke retro-koelkasten zijn al jaren een blikvanger in vele keukens. Voor wie al een koelkast heeft, en toch dat fifties-sausje van SMEG in zijn keuken wil hebben is er nu een nieuwe lijn met prachtige keukenapparatuur!

Ronde vormen en levendige kleuren
Het Italiaanse familiebedrijf SMEG maakt al drie generaties lang keukenapparaten. In 1990 werd de inmiddels beroemde koelkast gelanceerd, die meteen wereldwijd een succes was. Nu heeft het bedrijf zijn kenmerkende rondvormige design ook in andere apparatuur verwerkt. En dit zijn ware eyecatchers in de keuken. 

Klein huishoudelijke apparatuur
Wat dacht je bijvoorbeeld van je brood toasten, water koken,  een volledige keukenmachine en blender in een prachtig retrolook design? Deze stijlvolle toevoegingen aan uw keuken zijn nu verkrijgbaar in de tijdloze kleuren zwart, zilver, crème en rood, maar daarnaast in de zomerse retrotinten lichtroze, mintgroen en lichtblauw. Functionaliteit, technologie en design gecombineerd met een kleurenexplosie in de keuken.


Kom ze bewonderen in onze showroom
De hele lijn is in onze showroom te zien! Heb je een vraag? Anja weet alles van deze keukenapparaten. Kom langs, bewonder en ontdek de eigenschappen van deze keukenapparatuur die karakter, technologie en design combineren.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden