Kom eens langs in onze showroom

En laat u inspireren

LEES MEER

Op lange termijn genieten

Dat is wat we nastreven voor onze klanten

LEES MEER

Al 25 jaar vakmanschap

Vakmanschap, dat is wat Piet de Wit Keukens kenmerkt

LEES MEER

Voor iedereen de perfecte keuken

Volledig afgestemd op uw wensen

LEES MEER

Een praktisch georganiseerde keuken

Dat kookt wel zo lekker

WILT U WETEN HOE?

Keukens om in te leven

En je helemaal in uit te leven

Heeft u vragen? Bel gerust!

Nederlands Fabricaat

Een Piet de Wit keuken is uniek en exclusief. Piet zelf is een echte ambachtsman, en zijn werkwijze maakt elke keuken bijzonder.

Wij pakken iedere keuken aan met plezier, aandacht, inventiviteit en alle kennis die in jaren is opgedaan over interieur, design, materialen en de mogelijke afwerkingen. Uiteraard staan uw wensen hierin centraal. Wekelijks komen er ladingen hout binnen, die ons team omtovert tot de prachtigste maatkeukens van Nederlands fabricaat.

Bij ons geen grote fabrieken uit Duitsland of Italië, elke Piet de Wit keuken komt gewoon uit Zeist. Niets is standaard, in plaats daarvan is alles afgestemd op uw wensen en met zorg voor u gefabriceerd door het team van Piet de Wit Keukens. Bij ons bent u verzekerd van een oerhollands maatproduct.

 

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en wij maken het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

Bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een complete oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of de afwerking, wij gebruiken alleen de beste materialen. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden