Handgemaakte Piet de Wit keuken, Zeist

Deze keuken heeft handgemaakte kasten, en is ontworpen naar de wens van de klant. Dit prachtige dertiger jaren huis staat in een bosrijke omgeving en vanuit de keuken kijk je zo de natuur in. De keuken is in de stijl van het huis ontworpen en gerealiseerd, mede door de gekozen kleurcombinaties.  

Door de U-vorm maakt deze keuken ook optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en er is veel kastruimte beschikbaar door de mooie brede lades.

De bijpassende retro SMEG waterkoker en broodrooster passen perfect in deze keuken en maken 'm helemaal af!

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.