Kom eens langs in onze showroom

En laat u inspireren

LEES MEER

Op lange termijn genieten

Dat is wat we nastreven voor onze klanten

LEES MEER

Al 25 jaar vakmanschap

Vakmanschap, dat is wat Piet de Wit Keukens kenmerkt

LEES MEER

Voor iedereen de perfecte keuken

Volledig afgestemd op uw wensen

LEES MEER

Een praktisch georganiseerde keuken

Dat kookt wel zo lekker

WILT U WETEN HOE?

Keukens om in te leven

En je helemaal in uit te leven

Heeft u vragen? Bel gerust!

Verbouwingsadvies

Bent u uitgekeken op de uitstraling van uw huidige keuken? Past uw keuken niet meer bij de rest van uw inrichting? Zijn er delen van uw keuken verouderd of aan vervanging toe? Dan is het misschien tijd voor een verbouwing. U wilt dat keuken en woonruimte een geheel vormen, maar weet niet goed hoe u dat kunt realiseren. Daarom voeren we dat uit in samenwerking met de aannemer. 

 

Overweeg een kleine verbouwing

Om de ‘look and feel’ van uw keuken te veranderen, hoeft u niet direct een gloednieuwe keuken aan te schaffen. Met wat kleine aanpassingen kunt u de sfeer in uw keuken drastisch veranderen.

Het een heeft gevolgen voor het ander. Zowel de advisering als de uitvoering nemen we op ons. Voordeel is dat u maar te maken hebt met een partij. Piet de Wit heeft een vast team specialisten waar we altijd mee werken. Keukenmontage, aannemer, electriciën en stucador e.d. Wij treden dan altijd als projectleider en coordinator op. U wordt volledig ontzorgd want u hebt nergens omkijken naar en u hoeft niets te regelen. 

 

Kleine aanpassingen maken groot verschil

Het vervangen van paneeldeurtjes, een schilderbeurt, nieuwe handgrepen, een nieuwe kraan, werkblad of inzetlades kunnen al een enorm verschil maken. Geef uw keuken bijvoorbeeld relatief makkelijk een moderne uitstraling met een betonnen werkblad in combinatie met greeploze kastdeurtjes. Breng meer comfort in uw keuken door verouderde en piepende lades en kastjes te vervangen door modernere varianten.

Loop eens langs voor vrijblijvend advies

Maar wat moet u nu precies veranderen in úw keuken? Dat is natuurlijk van uw situatie afhankelijk en bovendien een persoonlijke kwestie. Piet de Wit kan u helpen de stijlelementen te kiezen die het gewenste effect zullen hebben. We hebben jarenlange ervaring met verbouwingen en kunen u adviseren over de beste oplossing voor uw woning.

Verbouwen, maar geen idee waar te beginnen?

Maak vrijblijvend een afspraak en laat u adviseren!

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

Zien en ontdekken. Goed voorbeeld doet goed volgen

Neem een kijkje bij anderen

Samen ontwerpen we de mooiste keuken