Alleen de beste materialen

Je ziet het, je voelt het

Op lange termijn genieten

Dat is wat we nastreven voor onze klanten

Heeft u vragen? Bel gerust!

Piet de Wit Premium

Piet de Wit signatuur, onze klanten weten precies waar we het over hebben. Keukens, stijlvol, in harmonie en toch functioneel. Wij maken keukenconcepten; keukens als een beleving, iedere dag opnieuw. Zo ontstaan unieke handgemaakte keukens vervaardigd met de mooiste, duurzame materialen. Een keuken die helemaal past bij u, een keuken waar u trots op bent!

Hoe wij dat aanpakken?

Voor iedere klant maken wij een op maat gemaakt totaalconcept van de ruimte waar uw keuken komt. Een concept waarin we beginnen bij de basis, bij u. Zo borgen wij dat aan alles is gedacht en dat alles in harmonie is. Harmonie met de ruimte, routing, lichtinval, uw stijl en natuurlijk uw leefgewoonten. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat uw keuken een plek wordt waar u graag en vaak wilt verblijven.

werkplaats 29Uw idee, onze expertise

Vaak weten onze klanten nog niet precies wat ze willen, dat is geen enkel probleem want we helpen graag om de juiste keuzes te maken die passen bij uw wensenlijstje. U kunt vertrouwen op onze jarenlange expertise bij alle keuzes die gemaakt moeten worden. Een prettig gevoel dat u kunt terugvallen op een team professionals die het creëren van keukens tot ambacht hebben verheven.

Ambacht, precisie en materiaalkennis

Alle keukens die wij ontwerpen en vervaardigen zijn maatwerk. In onze eigen werkplaats werken we met een team ervaren vakmensen om uw keuken en andere meubels met de grootst mogelijke zorg te realiseren. Daarmee bewijzen we dagelijks dat maatwerk gecombineerd met ambacht en niet te vergeten een uitstekende service nog steeds werkt en gewaardeerd wordt.

Alleen het beste is goed genoeg

Graag nemen wij u mee in de wereld van exclusieve, duurzame keukens met uitsluitend gebruik van toonaangevende apparatuur.   

Kwaliteit herken je; Piet de Wit keukens.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

Zien en ontdekken. Goed voorbeeld doet goed volgen

Neem een kijkje bij anderen

Samen ontwerpen we de mooiste keuken