Passie voor interieur

Feilloos omgezet in een op maat gesneden interieurproject

WILT U WETEN HOE?

Een keuken moet passen in het huis

Wij denken verder dan de keuken alleen

BEKIJK ONS AANBOD

Handgemaakte oplossingen

Op maat gemaakt door onze vakmensen

BEKIJK MEER VAN ONS WERK

Heeft u vragen? Bel gerust!

Interieur

Wanneer u zich bij ons komt oriënteren op een nieuwe keuken, geven we u gedegen advies. Een keuken die aansluit bij de stijl van het huis en uw interieur. In onze advisering en begeleiding gaan we vaak verder dan alleen de keuken. We bekijken de keuken als onderdeel van uw totale interieur, waarvan alle vertrekken samen een mooi, evenwichtig en geriefelijk geheel moeten vormen.  Vloerkeuze, de kleuren van de wanden, passende kasten, de raambekleding en de verlichting zijn daarbij één van de vele belangrijke ingrediënten voor de complete sfeer.

 

Passie voor interieur
Het team van Piet de Wit bestaat uit vakmensen met een grote passie voor interieur en vormgeving die verder reikt dan de keuken alleen. Deze passie weet het team feilloos om te zetten in een op maat gesneden interieurproject; van het eerste schetsontwerp tot de realisatie. Als u wilt, komen we bij u thuis om u persoonlijk advies te geven over uw interieur of de (ver)bouwplannen van uw leefruimte. Wij werken nauw samen met architecten, interieurontwerpers , aannemers, loodgieters en elektrobedrijven. Het team Piet de Wit keukens treedt dan op als projectcoördinator.

 

Handgemaakte oplossingen
De uitvoering van uw interieur houden wij compleet in eigen hand. Onze vakmensen zijn zeer bekwaam in het fabriceren van oplossingen op maat. Op zoek naar een boekenkast die voldoende ruimte biedt aan uw collectie boeken? Wij ontwerpen een boekenkast die past binnen de beschikbare ruimte. Dus of u nu denkt aan een nieuwe badkamer-, dressoir-, slaapkamerkast of TV meubel, alles wordt in eigen werkplaats gemaakt en door onze eigen vakmensen gemonteerd. Hierdoor heeft u maar één aanspreekadres voor al uw vragen en kunt u al uw ontwerpwensen bij één partij neerleggen.


Wij zijn hét adres voor handgemaakte keukens en maatwerk interieur. Speciale meubels, passend gemaakt voor uw interieur. Kortom; alles is mogelijk, niets is te gek.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden