Kom eens langs in onze showroom

En laat u inspireren

LEES MEER

Op lange termijn genieten

Dat is wat we nastreven voor onze klanten

LEES MEER

Al 25 jaar vakmanschap

Vakmanschap, dat is wat Piet de Wit Keukens kenmerkt

LEES MEER

Voor iedereen de perfecte keuken

Volledig afgestemd op uw wensen

LEES MEER

Een praktisch georganiseerde keuken

Dat kookt wel zo lekker

WILT U WETEN HOE?

Keukens om in te leven

En je helemaal in uit te leven

Heeft u vragen? Bel gerust!

Bouwbegeleiding

Bij Piet de Wit begint het proces bij uw wensen, en eindigt het bij een kookklare keuken. Alles wat daar tussen zit kunnen wij voor onze rekening nemen. Denkt u aan een verbouwing, renovatie, of neemt u binnenkort uw intrek in een nieuwbouwhuis? Piet de Wit verzorgt de juiste bouwbegeleiding, om u volledig te ontzorgen.

 

Een gedegen partner met expertise

De bouwfase kan veel chaos veroorzaken en onzekerheden met zich meebrengen. Wij begrijpen dat u weinig inzicht heeft in wat er in deze fase in uw huis gebeurt. Om er zeker van te zijn dat uw ontwerp en wensen ook daadwerkelijk gerealiseerd worden, is het van belang dat er in deze fase veel aansturing van de andere werklui plaatsvindt. Denk hierbij aan het aansturen of instrueren van loodgieter, elektricien, aannemer of tegelzetter.

Goede coördinatie geeft zekerheid

Hiermee voorkom je achteraf veel ellende en extra werkzaamheden. Bij Piet de Wit hebben we jarenlange ervaring met het begeleiden van het bouwproces en weten we precies wat er wel en niet moet gebeuren.

Gun uzelf een zorgeloze start en laat Piet de Wit uw bouwbegeleiding verzorgen. Zo weet u zeker dat elk stopcontact of waterpunt precies op de goede plek zit en er bij het plaatsen van de keuken geen problemen zullen ontstaan.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

Zien en ontdekken. Goed voorbeeld doet goed volgen

Neem een kijkje bij anderen

Samen ontwerpen we de mooiste keuken